Sunday, 9 Aug 2020

Kosanović o incidentu na prijateljskoj utakmici

Trener niškog Radničkog Milorad Kosanović govorio je, pred start prolećnjeg dela Superlige, o mnogobrojnim temema. Između ostalog, reči je bilo i o kolegi sa klupe Vojvodine Nenadu Lalatoviću.

Kosanović i Lalatović imali su burne susrete u prošlosti. Najpre na “onoj” konferenciji za medije u Kruševcu, a potom i tokom duela Radničkog i Voše jesenas na Čairu.

“Ja sam sa svim trenerima dobar, pa čak i sa Lalom. Bio mi je kao dete dok se nije naduvao…Mislim, fizički, ovako. Tad je malo prolupao, ali dobro”, rekao je Kosanović na konferenciji za medije.

Iskusni strateg bio je u centru pažnje i na priprema u Beleku, gde je prekinut prijateljski meč sa Irtišem zbog sukoba sa trenerom tog tima Milanom Milanovićem.

“Tuku nas 90 minuta. Tuku, udaraju i ja im kažem ‘alo, prestanite više’. Znamo da na tim pripremnim utakmicama ima svega kada igrate sa klubovima iz bivših sovjetskih republika… Bio sam se uplašio da se ne desi nešto gore. Taj mali je uklizao Mihajloviću, a onda ga je na zemlji počeo udarati nogom. A, on ne zna koga udara nogom, a ja pošto znam… Mislio sam da će ga prepoloviti, kakav je. Zato sam mu rekao”, istakao je Kosan.

Nišlije u nedelju gostuju subotičkom Spartaku u 21. kolu Superlige.

Foto: Printscreen Youtube

Komentariši ovu objavu