Tuesday, 2 Jun 2020

Delovi Savskog venca i Zemuna u četvrtak bez vode

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Savski venac i Zemun prouzrokovaće u četvrtak 5. marta prestanak vodosnabdevanja u pojedinim delovima ovih opština, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Na opštini Savski venac, u četvrtak od 8 do 24 sata bez vode će biti potrošači u Balkanskoj (od Gavrila Principa do Nemanjine) i Ulici Milovana Milovanovića.

Zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u četvrtak od 8 do 20 sati bez vode će biti potrošači u Hercegovačkoj ulici (od Krajiške ulice do pruge), kao i potrošači u Svetotrojčinoj ulici (od Cara Dušana do Dobanovačke), koji će biti bez vode od 8.30 do 18 časova. Takođe, u Zemunu će u četvrtak od 8 do 16 sati bez vode biti potrošači iz dela naselja Novi grad, u ulicama Krajiškoj (s pripadajućim ulicama), Jakšićevoj, Partizanskoj, Mačvanskoj, Slaviše Vajnera i okolnim ulicama.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Izvor: beoinfo

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena Potrebna polja su označena *