Saturday, 31 Oct 2020

Migrant naoružan sekirom opljačkao kuću u Šidu!

Migrant naoružan sekirom ušao je u kuću u ulici Srete Slavujevića u Šidu koja se nalazi u neposrednoj blizini pruge duž koje se migranti svakodnevno kreću u želji da nađu način da pređu granicu. U kući su u tom trenutku bile dve jedanaestogodišnje devočice.

– Kada sam došla vrata su bila širom otvorena, deca uplašena, uplakana, zatvorena u kuhinji. Rekla su mi da je bio migrant sa sekirom u ruci. Pretio im je, koliko su razumele na engleskom. Tražio je od njih nešto i na kraju pokupio šta mu je bilo na dohvat ruke – kaže majka devojčica Branislava Štimac.

Migrant je uzeo dva telefona, novčanik i pobegao preko bašte.

– Neka ovo bude primer svim građanima Šida, opštine i okoline. Da vide šta se to kod nas zapravo dešava – rekao je otac devojčica Miodrag Štimac.

Žitelji ove ulice svakodnevno sreću ilegalne migrante zbog kojih strepe. Komšija Mika Pupić kaže da se migranti svakodnevno šetaju, danas su došli kod ovog komšije, sutra će kod drugog, prekosutra će kod mene, zaključuje Pupić.

– Strašno se osećam, oni su non-stop tu! Ulaze u bašte, u dvorišta, uzimaju šta hoće. Ulaze u dvorišta, piju vodu bez pitanja. Strašno – kaže komšinica Biljana Vuleta.

O ovom slučaju obaveštena je policija.

Izvor: RTV

Foto: Printscreen Youtube

2 komentara na vest “Migrant naoružan sekirom opljačkao kuću u Šidu!

Komentariši ovu objavu