Wednesday, 27 May 2020

FK Crvena zvezda potezom ponovo oduševila Srbiju!

FK Crvena zvezda odlučila je da sve medicinske radnike iz Kovid bolnica u Srbiji nagradi besplatnim sezonskim ulaznicama za narednu takmičarsku godinu.

Kako se navodi u saopštenju crveno-belih, to je samo mali znak pažnje za sve što su učinili za državu i srpski narod za vreme pandemije koronavirusa.

– Kapa dole, naklon do poda i neizmerna zahvalnost za sve medicinare u Srbiji, jer su oni heroji današnjice. Njihova stručnost, požrtvovanje u toku pandemije korona virusa teško da mogu rečima da se opišu a posebno da se nagrade. Nisu marili za sebe, radeći do poslednjeg atoma snage, na stotine ih se i samo zarazilo, neki su i život dali. Svaka Kovid bolnica dobiće dopis sa tačnom procedurom za prijavljivanje zaposlenih koji žele besplatnu sezonsku propusnicu- ističu iz Zvezde.

Crvena zvezda će naknadno obavestiti sve zainteresovane medicinske radnike kada će početi izdavanje sezonskih ulaznica, a Servis za članstvo će odvojiti i poseban telefonski broj preko koga će medicinski radnici moći da se informišu o proceduri izdavanja sezonske ulaznice.

– Prema Statutu kluba, sezonska karta može biti izdata samo članovima kluba. Zdravstveni radnici koji se već nalaze u bazi članstva imaće prednost u ovoj akciji. Zvezda ima odličnu saradnju sa Ministarstvom zdravlja i medicinskim ustanovama. Prošle godine smo donirali 100.000 evra Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

– Zajedno sa našim ekskluzivnim beting partnerom, kompanijom „Mocart“, donirali smo najmoderniji ultrazvučni aparat Dečjoj klinici za hirurgiju i ortopediju u Nišu, a u ovo vreme pandemije doniran je novac za kupovinu respiratora, dok je Infektivnoj klinici pre nekoliko dana donirano 4.000 testova za koronavirus.

Takođe, iz Zvezde podsećaju da je klub u okviru proslave 75. rođendana i posle prekida šampionata nastavio prodaju ulaznica za prvi naredni meč koji će se odigrati uz prisustvo publike, a čiji će prihod ići u humanitarne svrhe Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i Manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

– Aplauz Srbije svako veče u 20 časova simboličan je znak pažnje za naše heroje. Zvezda sem aplauza i beskonačne podrške i na ovaj način želi da se zahvali srpskim medicinarima za sve ono što pružaju svakodnevno lečeći stanovništvo i spašavajući živote- zaključuje se u saopštenju.

Foto: Printscreen Youtube

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena Potrebna polja su označena *