Wednesday, 28 Oct 2020

Dačić: Spremni smo za nastavak saradnje sa Vučićem

Lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je danas da je spreman za nastavak saradnje sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem.

Dačić je rekao kako je ponosan na ono što je u poslednjih osam godina urađeno zajedno sa SNS i u saradnji sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

„Mi smo ponosni na sve što smo zajedno uradili za osam godina naše koalicije za državu Srbiju u celini“, rekao je Dačić na otvaranju područnog odeljenja Osnovne škole „Boško Đuričić“ u selu Vinorača kod Jagodine.

„Ojačali smo naše spoljno-političke pozicije, ojačali smo našu poziciju u regionu“, precizirao je Dačić, koji je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova.

On je ocenio da je Srbija danas faktor mira i stabilnosti i siguran je da će tako biti ubuduće.

„U tom smislu mi smo spremni za nastavak saradnje koja je u interesu Srbije i u narednom periodu, suočeni sa svim izazovim koji nas čekaju, na državnom, ekonomskom, nacionalnom i svakom drugom planu“, rekao je Dačić.

„Važna je politička stbilnost u Srbiji, a mi smo državotvorni i deo onih snaga koje će pre svega imati u vidu interes države Srbije“, zaključio je prvi čovek SPS-a.

Izvor: Sputnjik

Foto: Printscreen Youtube

Komentariši ovu objavu