Wednesday, 28 Oct 2020

Mitropolit Amfilohije nakon tvrdnji da je zaražen koronavirusom: Hvala Bogu, krepak sam i čio, spremam se za nove podvige!

Mitropolit crnogorsko primorski SPC Amfilohije saopštio je da je “dobrog zdravstvenog stanja, te da se priprema za nove trudove i podvige”.

U pojedinim medijima danas se pojavila informacija da mitropolit Amfilohije ima temperaturu, te da su ga posetili lekari…

“Čujem da se mnogi brinu za zdravlje starog mitropolita crnogorsko-primorskog. Fala bogu on je krepak i čio, jeste se premorio penjući se na Ćafu…”, naveo je mitropolit Amfilohije u video poruci objavljenoj na sajtu Mitropolije crnogorsko primorske.

Poručio je i da je u dobrom zdravstvenom stanju i da se odmara na Cetinju kod ćivota Svetog Petra i priprema se za nove trudove i podvige. 

Isto je poručeno i iz Mitropolije crnogorsko-primorske, a dodaje se i da je netačna vest nastala na “portalu koji svakodnevno deziformiše javnost o crkvi, te samim tim nema ni potrebe ni smisla demantovati je”. 

”Hvala Bogu, Mitropolit je dobrog zdravlja i obavlja redovne administrativne aktivnosti u svom kabinetu”, navodi se u saopštenju i dodaje da Amfilohije ”prenosi blagoslov i blagodari svima na brizi za njegovo zdravlje”.

Foto: Printscreen Youtube

Komentariši ovu objavu